Monthly Archives: May 2005

>kommer ifatt

>oj. har visst glömt att blogga nu på ett jäkla tag.
i fredags var jag och mina kära vänner på SAMA i göteborg. hade tagit ledigt från jobbet och vi var incheckade och satt med första groggen klar lite över 15.
vi hade en laptop full med musik och videor och ett högtalarset med subwoofer, så det var bra tryck i stugan på kvibergs vandrarhem.
jag och peter lyckades bli rätt ordentligt packade tills vi drog in till stan vid 20-tiden. På något sätt orkade vi hålla igång hela kvällen, och natten avslutades med att vi avbröt ebm-discot vid lite över 4 på morgonen och gick till Burger King på avenyn. efter alla hade ätit så letade vi upp den svartaste svarttaxin vi kunde hitta och åkte (för c:a 50 kr dyrare än vad en “vit” taxi hade kostat) tillbaks till vandrarhemmet.
några timmar sömn senare så städade vi stugan, besökte en jättestor loppmarknad med utlänska, lustiga varor och sen åkte vi hem. jag körde hela vägen i min bil och var hyffsat trött när vi kom tillbaks till kalmar igen.
på lördagen sen kom lina och datapata med musikspel och festen kunde börja igen.
kom massa folk och det blev en superlyckad kväll (som vanligt).

idag fick vi nya bärbara datorer på jobbet. det var roligt.

testade precis att micra Råg Rut knäckebröd med mycket ost på och sen krydda med Santa Maria grillkrydda.
smakade _nästan_ som nachos med smält ost. nästan.

>satans wapblogger

>har försökt actionblogga från mobilen två gånger den här veckan och båda gångerna har det gått åt helvete.
i onsdags satt jag ensam på Coops café och drack cappucino. väntade på att min bil skulle bli färdigreparerad. för att fördriva tiden så lyssnade jag på musik och försökte rita av alkisar och folk som hade kläder som satt illa. det blev snabbt farligt iom att jag inte vågade titta några längre stunder på någon.

inatt på krogen (Appsolut) försökte jag också. skulle egentligen bara skriva att vi gick från första stället där ölen kostade 29:-, till ett där ölen kostade 25, och hamnade tillslut på ett där det kostade 19.
vi misstänkte givetvis att det var folköl.

>jaha, då var det söndag igen. ölburkarna och flaskorna från gårdagen är ihopplockade och magen är paj.
i fredags var det synthfest på folkets park och indiefest på palace. blev en kul kväll trots dålig uppslutning.
igår kom peter hem från tyskland med 10 liter starksprit. han blev jättefull och råkade välta ner en öl i tv:n som sedan fortsatte ner i en lång grendosa där all multimedia var inkopplat. ingen elektronik brann, men jag tror inte jag vågar starta den tv:n mer, iaf inte inomhus.
var rätt mycket folk här igår men för ovanlighetens skull så kom inte någon arg granne ner och hotade med polisen. skönt. kan väl iofs haft att göra med att vi inte kunde spela några fler musikvideor eftersom elförsörjningen till tv, xbox och filserver badade i dansk fadöl…

wille wille att jag skulle actionblogga medans vi dansade. jag gav upp försöket redan när jag såg telefonen.

månadens inköp blev:
ett par Koss Porta Pro hörlurar till min ipod.
svarta stretchjeans från Filippa-K.
svart sidenslips från Velour.

nu får jag klara mig ett tag.